Bruschete cu ton, rosii si mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2012 | 6985 vizualizari

 

foarte bune si usoare pt micul dejun. poftiti cu mine la masa!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine prajita
  • 1 catel de usturoi
  • 150 g mozzarella
  • 80 g ton  in ulei
  • o rosie  de marime medie
  • oregano
  • sare, piper
  • o lg de ulei de masline, optional
  • busuioc verde( eu nu am avut)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton, rosii si mozzarella:

feliile de paine prajita se ung bine bine cu usturoi, cu mare grija sa nu se rupa, caci sunt foarte casante.

rosia se taie cubulete, mozzarella de asemenea.

se pun intr-un castron, se adauga tonul cu tot cu ulei, sare, piper dupa gust, oregano uscat si  busuioc.

eu din pacate nu am avut busuioc, dar merge extraordinar, si da bine atat la aspect cat si la gust.

cine doreste poate adauga in plus o lg de ulei dar  de masline, daca se poate extravirgin.

se amesteca totul bine  , dar  usor, si se distribuie pe feliile de paine.

pofta buna!

P.S. apa plata cu lamaie nu cred ca doriti, ( ca eu asa ceva am langa ele), ca nu sunteti la dieta ca mine, asa ca poftiti la bruschete....

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton, rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu salata de vinete si ardei umplut cu salata de castraveti